30.12.2022 0 коментара

Bioecolia е α-глюкан олигозахарид, получен с помощта на патентован процес на ензимна биокатализа от растителни субстрати.  Неговата структура, съставена от последователност от глюкозни единици, представлява предпочитан субстрат за храна на микроорганизмите в нашето тяло.  Тази селективност е свързана с наличието на специфични връзки (α-(1-6) и α-(1-2)), които позволяват по-бързо и по-ефективно използване на глюкозата от нашата флора.

Bioecolia е признат пребиотик, който запазва екосистемата на нашето тяло, като поддържа баланса на микробиотата.  На практика :

  1. Благодарение на своята лесно метаболизируема структура, Bioecolia представлява преференциален субстрат за храненето на микроорганизмите в нашето тяло. Освен това, чрез конкурентно инхибиране, тази биоселективност по този начин прави възможно избягването на явленията на дисбиоза.
  2. Благодарение на качествата си за биоселекция на кожната флора, Bioecolia възстановява баланса на бактериалния пейзаж и по този начин укрепва микробиологичната бариера на кожата.
  3. Благодарение на своята защитна сила, Bioecolia укрепва естествените защитни сили на тялото ни, като стимулира производството на антимикробни пептиди, ключови маркери на имунитета.

 

Въздействайки глобално върху микробиомите на кожата, скалпа и лигавиците, Bioecolia e пазител на нашата екосистема!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.