Чест проблем в семействата с бебета или малки деца е неспокойният сън, зъбоникненето и коликите. Именно тогава идват на помощ продуктите на Sleeper. Концепцията на нашите продукти се крие в ключовия израз “спокоен сън”. 

Важно за нас е да допринесем благоприятно към хармонията във всеки дом и да се превърнем в добри помощници на всички уморени родители, бебета/деца.

Нашите продукти ще се превърнат в част от  рутината преди сън, ще допринесът благоприятно върху добрия нощен сън, ще намалят постоянните пробуждания, ще намалят стреса при детето ви, ще облекчат коремни и храносмилателни проблеми, болка и раздразнителност от зъбоникнене.

Продуктите на Sleeper са създадени предимно за новородени, бебета и малки деца. 

Спрейовете за сън Sleeper са създадени само и единствено за външна употреба! 

Спреят се разпръсква в стаята за сън, върху спалното бельо, шезлонги за сън, детски колички, играчки, възглавници и т.н. 

Това прави употребата на Sleeper Bedtime Sleep Spray напълно безопасна дори и за най-малките. 

Чайовете на Sleeper за колики, зъбоникнене и спокоен сън, са насочени именно към новородени и малки бебета с характерни проблеми за възрастта си. Но са подходящи и за по-големи деца, които страдат от проблеми със съня, зъбоникнене, стомашни раздразнения. 

Етеричните масла са доказано полезни за малки и големи, и това е всеизвестен факт.

От столетия насам маслата се използват за лечение или като превантивна мярка срещу много заболявания, отклонения в съня, прекомерна раздразнителност и неспокойство. 

В нашите продукти етеричните масла са в допустимо количество, за да могат да се използват при малки бебета. Състав с точна формула, който ограничава до минимум възможни алергични реакции. 

Също така това е спрей само и единствено за външна употреба, без пряк допир върху кожата, очите или устата на бебето, което прави употребата му още по-безопасна.

Всички наши чайове за бебета могат да бъдат използвани от майки. Тъй като с приема на нашите билкови чайове се предават всичките полезни свойства, чрез кърмата на майката. Затова и съветваме чайовете да се приемат и от кърмещи майки, за да се достигне по-добър резултат. 

Продуктите на Sleeper са създадени за дълготрайна и постоянна употреба. 

Нашите продукти са напълно натурални, в точни пропорции и доказано безопасни за ежедневна употреба. 

Чайовете Sleeper могат да се предлагат между всички хранения, но не и като заместител на хранене. 

Продуктите ни са базирани на висок клас етерични масла и билки със сигурен произход. Но както всички напълно натурални продукти, употребата им трябва да е дълготрайна и постоянна, за да се достигне до желания ефект.

Дори след достигане на желаната цел, съветваме да продължите с употребата им, като превантивно средство срещу възвръщането на неспокоен сън, колики, хранителни разстройства. 

Маслото от тамян се добива от изсушената и дестилирана смола на различни видове сходни дървета, наречени Boswellia.

В миналото е било ценено повече от златото. 

Използвано от 5000 години насам и считано за свещено, поради изключителните му полезни свойства. В Библията тамянът е споменаван, като кралят на маслата. 

Успокояващото и противовъзпалитено действие на маслото от тамян е доказано от историята и съвременната наука. Редица проучвания от последните няколко години потвърждават, че помага за добрия сън, като облекчава стреса, успокоява напрежението и елиминира възпалението. Неслучайно се нарича царят на етеричните масла.

Сладкият му дървесен аромат действа и помага при проблеми със съня, свързани със стрес и тревожност. Неговият земен аромат предразполага и към по-лесно заспиване. Освен това маслото от тамян подобрява дишането, позволявайки на тялото да достигне идеалната температура за сън и намалява болката – също пречка за качествения сън.

Маслото от лайка е с болкоуспокояващ, антиалергичен и противовъзпалителен ефект.

Ползите от етеричното масло за организма са многобройни. Но е известно и доказано, че маслото от лайка действа релаксиращо на нервната система. 

Основните свойства на лайката са: 

– Балансиращо

– Противовъзпалително

– Успокояващо

– Облекчаващо

– За деца

Успокояващо масло, което облекчава състояние на раздразнителност, неспокойство и нетърпимост. Отлично средство за справяне с безсънието. Намалява стрес и чувството на страх.

Етеричното масло от лайка няма специални предпазни мерки. Безопасно масло, което е подходящо за кърмачета и деца, и за чувствителни хора.

Лавандулата е древно средство, което нашите предци са използвали, за да се грижат за здравето и красотата си. Още тогава, хората са имали познание за лечебните свойства на това ароматно и полезно цвете, растящо по нашите земи. Българската лавандула и днес е световно призната като ценен природен ресурс. Всички знаем, че това не е плод на маркетинг, a на естествените полезни качества на билката.

Не е случайно, че лавандулата участва както универсална съставка във възглавниците. Тя има успокояващо действие, което спомага за здравословен сън. Подобно на други билки, ароматната лавандула действа мигновено на сетивата и може да ви помогне да се почувствате по-добре и да забравите за стреса.

Също така тя е и естествен антидепресант.

Ритъмът на отслабване е индивидуален. Причините за покачване на килограми са различни при всеки организъм, понякога причините може да са нездравословния начин на живот, вид заболяване или генетичен проблем. Всеки организъм може да изгаря мазнини, да изхвърля вода от тялото с различна скорост. Това означава, че резултатите от отслабването ще варират по различен начин при всеки организъм. Никой индивидуален резултат не може да се приема като показателен и сборен за всички, които предприемат отслабване с нашите билкови бленди.
*Нашите продукти са напълно натурални, без съдържание на кофеин и изкуствени захари.