КАК ДА ПАЗАРУВАМЕ

Последна промяна Юни 2022г.

 1. Разгледайте нашия онлайн магазин sleeper.bg
 2. Когато изберете продукт, кликнете бутона “Купи” до неговото описание, за да го поставите в кошницата. Ако желаете да купите повече от една бройка, посочете съответния брой продукти в полето до бутона “Купи”.
 3. Можете да избирате колкото продукти желаете – всички те ще се съберат в кошницата и ще можете да ги закупите наведнъж. Когато направите своя последен избор, изберете опцията “Кошница” от главното меню, а след това – бутона “Поръчай” в кошницата.
 4. На появилата се страница “Финализиране”, трябва да попълните своя адрес за доставка и данните за контакт с вас. Полетата, които е задължително да попълните, са маркирани със звездички.
 5. Натиснете бутона “Поръчай” и сте готови! Ще получите поръчаните от вас продукти по куриер, на когото ще трябва да заплатите общата сума, посочена във вашата поръчка.

Ако имате въпроси, моля, пишете ни, за да ви съдействаме.

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

 1. ПЛАЩАНЕ

1.1.1. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

1.1.2. С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката. За целта при поръчка е необходимо да изберете начин на плащане „наложен платеж“. Дължимата сума се заплаща на куриера при доставката на пратката. В крайната сума не са включени транспортните разходи, които са според тарифния план на фирма СПИДИ и се плащат при доставката.

1.1.3. Онлайн плащане – с кредитни карти VISA и MASTERCARD чрез виртуалния модул Stripe – част от този сайт.

Клиентът се задължава да заплати цената на заявените стоки в срока и по избран в поръчката начин, както и да заплати евентуални транспортни разходи.

1.2.1. След като в sleeper.bg постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по имейл или телефон за успешно приетата поръчка.

 1. ДОСТАВКА

2.1.1.Доставките на територията на България се извършват чрез куриерска фирма СПИДИ, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.

2.1.2. Поръчките се доставят в рамките от 1 до 5 работни дни.

2.1.3. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма СПИДИ в съответния град.

2.1.4. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма СПИДИ, така че получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

РЕКЛАМАЦИИ

 1. Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока съгласно чл.125 и чл.126 от ЗЗП когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1.1.1 Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

1.1.2 Цената, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата цена.

1.1.3 При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

Клиентът има право да заяви подмяна на артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 14  дни на адрес:

office@sleeper.bg

2.1.1. Клиентът има възможността да върне или замени закупен продукт посредством sleeper.bg в 14 дневен срок от датата на получаване.

Причините за това може да са както следва:

 • Смяна на продукта
 • Неудовлетвореност от търговският вид на продукта
 • Промяна на решението относно направената покупка

 

Изтегли тук ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

 

2.1.2. При горе споменатите условия транспортните такси се поемат от страна на клиента. В случай на грешка от страна на sleeper.bg транспортните такси се поемат от последните. При замяна, новият продукт се изпраща на клиента след като вече закупеният бъде върнат. При окончателно върнат продукт клиентът получава обратно заплатената от него сума по банков път в рамките на 14 дни.

2.1.3. Заявката за връщане на стоката  трябва да е подадена писмено на посочения от  sleeper.bg електронен адрес за кореспонденция, в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента/титуляра на сметката,телефон за връзка,лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката

2.1.4. Стоката трябва да е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, ненарушена опаковка, неизползван, чист, без странични миризми (парфюми или цигарен дим)

2.1.5. Стоката трябва да бъде придружена от оригиналните документи, издадени от sleeper.bg– фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава);

2.1.6. sleeper.bg си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

Моля свържете се с нас за повече информация.